Ευκαιρίες Καριέρας

Στην Honora Pharma πιστεύουμε ότι το ανθρώπινο κεφάλαιο είναι ότι πιο πολύτιμο διαθέτει μια φαρμακευτική εταιρεία, που έχει αρχές και όραμα να φτάσει ψηλά.

Με προτεραιότητα τις ανάγκες των εργαζομένων της, η εταιρεία στοχεύει να δημιουργεί ευκαιρίες ανάπτυξης και δυνατότητες εξέλιξης των ανθρώπων της τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό τους επίπεδο. Εάν σας διακρίνει η καινοτόμος σκέψη ,το δημιουργικό πνεύμα με την κατάκτηση επαγγελματικών στόχων.

Επιθυμείτε να μπείτε σε μια εταιρεία με ανθρωποκεντρικό περιβάλλον συμβάλλοντας με πάθος και υπευθυνότητα στην αποστολή μας να παρέχουμε καινοτόμα και ασφαλή φάρμακα , ιατροτεχνολογικά βοηθήματα και συμπληρώματα διατροφής στους επαγγελματίες υγείας με προτεραιότητα την διατήρηση της υγείας των ασθενών, μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@honorapharma.com.

Tα στοιχεία του βιογραφικού σας θεωρούνται απολύτως εμπιστευτικά και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από το τμήμα Ανθρωπίνου Δυναμικού της Honora Pharma με σκοπό την αξιολόγηση τους ως πιθανής συνεργασίας με την εταιρεία. Διατηρούνται στο εταιρικό αρχείο επί 2ετίας, εκτός αν ζητηθεί η πρόωρη διαγραφή τους από τον εργαζόμενο.