Σχετικά με εμάς

Η Honora Pharma είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής,των ιατροτεχνολογικών προϊόντων όπως επίσης στον σχεδιασμό,την εξέλιξη και παραγωγή καινοτόμων παραφαρμακευτικών προϊόντων. Η φιλοσοφία της βασίζεται στο να προσφέρει φυσικές ποιοτικές λύσεις στις εξειδικευμένες θεραπευτικές ανάγκες των επιστημόνων υγείας , με σύμμαχο την επιστημονική έρευνα , που συμβάλλουν σημαντικά στην καλή υγεία των ασθενών τους.

 


Το όραμα μας

 

Με επίκεντρο την ποιότητα της ανθρώπινης ζωής και με εφόδιο την πολυετή μας εμπειρία  στο χώρο της φαρμακευτικής αγοράς, γεννήθηκε το όραμα μιας εταιρείας που φιλοδοξεί να φτάσει ψηλά χωρίς δεσμεύσεις και συμβιβασμούς,βασιζόμενη στις αρχές της ακεραιότητας, της αξιοπιστίας, της εμπιστοσύνης και της προσφοράς της στο κοινωνικό σύνολο.

  • Αρχές που αβίαστα πηγάζουν από το εταιρικό μας όνομα-Honora Pharma.

  • Σκοπός μας είναι να συμβάλουμε στη βελτίωση της ανθρώπινης καθημερινότητας.

  • Το μέλημά μας: άριστη υγεία για καλύτερη ζωή. 

 

 


Στρατηγική

 

strategy

  • Η Honora Pharma στηρίζει τη λειτουργία της στην αντιπροσώπευση των μεγαλύτερων διεθνών οίκων, καθώς και στις αμοιβαίες εγχώριες εταιρικές συνεργασίες.

  • Ακολουθεί όλα τα ποιοτικά κριτήρια που ορίζουν όλα τα διεθνή πρότυπα και οργανισμοί, τηρώντας στο ακέραιο κάθε ευρωπαϊκή νομοθεσία και κανονιστική διάταξη.

  • Διαπνέεται από ειλικρινές αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ιατρό -θεραπευτή που επιλέγει ένα προϊόν με κριτήριο την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του.

  • Δίνει  την υπόσχεση στο φαρμακοποιό -προμηθευτή , ότι θα παρέχει αδιαλείπτως καινοτόμες λύσεις υψηλών προδιαγραφών.

  • Τέλος στον ασθενή-αποδέκτη  παρέχει την βεβαιότητα της άριστης συμμόρφωσης, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Η Honora Pharma στοχεύει στην ανάπτυξη πρωτοποριακών προϊόντων, καλύπτοντας τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου που ζει έντονα. Μέριμνα της η πρόληψη ,η διατήρηση άριστης υγείας ιδιαίτερα στους τομείς των παθήσεων του πεπτικού συστήματος,νοσημάτων του ανοσοποιητικού συστήματος, ρευματοπαθειών και μεταβολικών παθήσεων.

 

Στρατηγικές συνεργασίες :

012164786 sole-pharma-healthcareBioaxess1 f91ab091349b0cab8a71a57d85a06b2c1 

 

 

 

Η Honora Pharma είναι εταιρεία διαθέσιμη σε συνέργειες και αμοιβαίες διαχρονικές (επωφελείς) συνεργασίες του φαρμακευτικού κλάδου από όλο τον κόσμο.